Actueel

Nationaal Programma Onderwijs onder de loep

Doet uw school ook mee? Begin dit jaar (van eind januari tot en met half maart) komt het ministerie van OCW langs in negen steden door heel het land om samen met onderwijsprofessionals uit het po, vo, so, sbo en vso het Nationaal Programma Onderwijs onder de loep te nemen: wat leren we van de afgelopen periode?

Meld u hier aan

We trappen elke bijeenkomst af met een inspirerende wetenschapper of spreker uit de regio en gaan daarna graag met u in gesprek. Wat gaat goed bij de uitvoering van het Nationaal Programma Onderwijs en wat kan beter? Wat wilt u behouden, welke vragen heeft u en wat wilt u delen met andere scholen? De bijeenkomst is een verrijking van uw schoolprogramma, doordat kennis en ervaringen onderling door scholen worden gedeeld. Na de bijeenkomsten delen we de uitkomsten met de deelnemers, zodat u in één oogopslag ziet welke tips in de bijeenkomsten zijn opgehaald.
Bijeenkomsten in negen steden

Alle bijeenkomsten duren van 12:00 tot 18:00 uur. De bijeenkomsten van OCW Dichtbij vinden plaats in negen steden. Bekijk hier het programma en de plaatsen.

Heeft u vragen? Mail deze dan aan nponderwijs@minocw.nl.
 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws