Actueel

Download-link naar openbaar webinar op Pro-dag

Download hier de link om de Pro-dag online te kunnen volgen.

In het openbare gedeelte van de Pro-dag (woensdag 3 maart van 10.30 - 12.30 uur) staat een forumdiscussie met vijf kamerleden centraal. Afgelopen week werden maar liefst vier moties over het praktijkonderwijs kamerbreed aangenomen. De kamer draagt het praktijkonderwijs dus een warm hart toe. Maar hoe zien zij de toekomst van het praktijkonderwijs? En hoe gaan zij ervoor zorgen dat een volgend kabinet de moties ook daadwerkelijk om gaat zetten in wetgeving.  

De volgende politici nemen woensdag deel aan deze forumdiscussie: Eppo Bruins (CU), Paul van Meenen (D66), Bart Smals (VVD), Kirsten van den Hul (PvdA) en Niels van den Berge (Groenlinks). Het debat zal live gestreamd worden. Alle kijkers kunnen via de chat onderwerpen aandragen voor het debat.

Daarnaast kan de sector kennismaken met de nieuwe voorzitter van de MBO-raad Adnan Tekin. Hij heeft inmiddels verschillende scholen voor het Pro bezocht en deelt met ons zijn visie op het praktijkonderwijs en op de samenwerking met het mbo.

Tot slot zal het niemand zijn ontgaan dat voor de sector inmiddels een kwartiermaker arbeidsmarkt-praktijkonderwijs aan de slag is: Patrick Hallink. Patrick presenteert zijn bevindingen en plan van aanpak met betrekking tot de verbetering van de kansen op de arbeidsmarkt.

Het openbare gedeelte van de Pro-dag duurt van 10.30 tot 12.30 uur.

Download hier de link om de Pro-dag online te kunnen volgen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws