Actueel

3 maart Pro-dag met ALV en paneldiscussie


Download hier de link om de Pro-dag online te kunnen volgen.

Op woensdag 3 maart houden we de jaarlijkse Pro-dag. Dit keer niet live, maar online. Met de ALV en een webinar met paneldiscussie.

In het eerste deel van de ochtend houdt de Sectorraad Praktijkonderwijs haar Algemene LedenVergadering. Deze vergadering, die in Houten wordt gehouden, is rechtstreeks via een besloten livestream te volgen. Alle stemgerechtigde leden zullen hier een persoonlijke uitnodiging voor ontvangen. De onderwerpen die aan bod zullen komen, zijn: de financiën, het jaarverslag en de bestuursverkiezing. Rond 10:00 uur zal Paul Rosenmöller de sector Praktijkonderwijs een warm hart toedragen.
 
Openbaar gedeelte
Het tweede gedeelte is voor iedereen toegankelijk via een openbare link. Deze link zal vanaf 1 maart te vinden zijn op deze site. We zijn verheugd om te melden dat we een aantal politici bereid hebben gevonden om in deze drukke periode tijd vrij te maken voor het praktijkonderwijs. Te weten: Eppo Bruins (CU), Paul van Meenen (D66), Bart Smals (VVD), Kirsten van den Hul (PvdA) en Niels van den Berge (Groenlinks). Zij zullen met elkaar het debat aangaan, dat live gestreamd zal worden. Via de chat kunnen kijkers onderwerpen aandragen voor het debat.

Daarnaast wordt Adnan Tekin, voorzitter van de MBO-raad, geïnterviewd over het praktijkonderwijs in samenwerking met het mbo. Tot slot presenteert onze kwartiermaker Patrick Hallink zijn bevindingen en plan van aanpak met betrekking tot de verbetering van de kansen op de arbeidsmarkt.

De ALV duurt van 9.00 tot 10.15 uur en het openbare gedeelte van 10.30 tot 12.30 uur.
We hopen dat jullie hierbij aanwezig kunnen zijn!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws