auto groot

Praktijkonderwijs werkt!

Lidmaatschap

Het LWV-PrO is een vereniging voor Scholen voor Praktijkonderwijs die vallen onder de wet voortgezet onderwijs (WVO). Scholen die de licentie Praktijkonderwijs hebben kunnen lid worden van het LWV-PrO en kunnen deelnemen aan de regiobijeenkomsten en de studiedagen. Scholen die geen licentie hebben maar toch deel willen uitmaken van de studiedagen en regiobijeenkomsten kunnen donateur worden. Zij kunnen met alle activiteiten meedoen uitgezonderd de jaarvergadering. Het managementteam van een school kan de school opgeven als lid of als donateur van het LWV-PrO door contact op te nemen met het bureau Landelijk Werkverband Praktijkonderwijs.

De contributie voor een jaar is als volgt:

• Lid, vaste voet van € 350,- per school plus per leerling € 8,-
  • Donateur, € 1000,- per school

De lidmaatschappen lopen altijd voor een geheel jaar. Aanmelding dient schriftelijk te gebeuren en is altijd voor het gehele lopende jaar. Afmelding voor een jaar dient voor 1 december, voorafgaand aan dat jaar, schriftelijk te gebeuren. Managementteamleden zijn zelf verantwoordelijk voor het af- en aanmelden.

• Bureau Landelijk Werkverband Praktijkonderwijs

Anita Zeeman